Poikkeustilanne


Poikkeustilanteen vuoksi Tampereen ja Forumin ravintolamme ovat suljettu toistaiseksi. Ravintoloiden henkilökunta odottaa innokkaasti pääsyä palvelemaan teitä jälleen ja toivottaa teidät tervetulleiksi herkuttelemaan vanhaan malliin.

Esplanadi palvelee maanantaista perjantaihin 10.30-17.00.
Ruoat voit noutaa mukaan tai tilata kotiinkuljetuksen.


Manhattan toimittaa kaikkia ruoka- sekä lounaslistoilta löytyviä annoksia. Valmistamme myös toiveidenne mukaan ja haluamanne määrän itseannosteltavia ruokia, kuten liha- ja kasvispatoja, paistettua riisiä, keittoja jne. Toimitamme myös raaka-ainekokonaisuuksia, joista voit valmistaa itse aterian.


Valmistamme koko päivän sekä lounasta että a la carte -annoksia!

Päivän keitto 1 Kermainen lohikeitto
Päivän keitto 2 Herkkusienikeitto pekonilla
Päivän kala Grillattu lohimedaljonki

Tilaa kotiinkuljetus numerosta 050-592 2273. Kuljetamme ruokia noin kolmen kilometrin säteellä. Ennakkoon tehdyt ja suuremmat tilaukset kuljetetaan sopimuksen mukaan pidemmällekin. Yli 30 euron tilauksiin kuljetus on veloitukseton. Pienemmissä tilauksissa kuljetusmaksu on 4,90€.
Älä unohda tilata juomia ja jälkiruokia. Jälkiruokavaihtoehdot löydät juomalistan viimeiseltä sivulta.


Voit tilata ruoat myös ennakkoon, jolloin tilaus on noudettavissa tai toimitettuna sovittuna aikana. Tilaa ennakkoon numerosta 050-592 2273.


Olemme avoinna maanantaista perjantaihin 10.30-17.00 tai sopimuksen mukaan. Noutaessasi itse voit ostaa ruokajuomaksi mukaan myös loistavia erikoisoluita sekä siidereitä 😉


Tue toimintaamme ostamalla nyt lahjakortti ensi vuodeksi 2021.
50€ arvoisen lahjakortin saa nyt hintaan 40€ ja 100€ arvoisen kortin 75€.
Saat maksuohjeet sähköpostiisi, ja maksun jälkeen saat sähköpostiisi upean Kiitos tuestasi -diplomin, joka toimii lahjakorttina.


Meillä on myös alkoholin ulosmyyntiluvat ja kylmästä löytyy oluita aina perus lagerista hedelmäisiin ipoihin ja happamiin soureihin. Siiderit ja lonkerot löytyy valikoimasta totta kai myös.


Toimitamme myös raaka-aineet valmiisiin ateriakokonaisuuksiin, jolloin voit valmistaa ruoan juuri silloin, kuin sinulle sopii.


Kysymyksiä voit esittää joko puhelimitse 09-611 217
tai tällä lomakkeella (vastaamme mahdollisimman pian):