Poikkeustilanne

Valoa tunnelissa! Avaamme ensi viikolla 1.6. alkaen voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. Otamme vastaan pöytävarauksia Espalle ja Tampereelle.
Vielä tämän viikon palvelemme Esplanadilla maanantaista perjantaihin 10.30-17.00 ja sopimuksen mukaan

Ruoat voit noutaa mukaan tai tilata kotiinkuljetuksen.

Odotamme jo innokkaasti ensi viikkoa, kun pääsemme palvelemaan teitä jälleen ja toivottamme teidät tervetulleiksi herkuttelemaan kunnolla.


Pöytämme ovat katetut teille 1.6. lähtien, ja otamme vastaan varauksia. Espalle voit varata alla olevasta napista, ja Tampereelle soittamalla 03-222 8839. Tervetuloa!


Voit tilata ruoat myös ennakkoon vähintään kaksi tuntia aiemmin, jolloin tilaus on noudettavissa tai toimitettuna sovittuna aikana. Mikäli tilaukseesi on vähemmän kuin kaksi tuntia, varmistathan puhelimitse, että tilaus on tullut perille numerosta 09-611 217.

Toivottu toimitus tai valmistusaika. Kuljetusaika saattaa poiketa hieman toivotusta ajasta riippuen muiden tilausten määrästä. HUOM! Mikäli valitset kellonajaksi aukiolojen ulkopuolisen ajan, olethan sopinut asiasta puhelimitse.
1
0,00 €
Maksu ravintolaan tai kuljettajalle. Maksuvälineenä käy käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä lounassetelit ja niiden mobiiliversiot (edenred-mobiili, e-passi, eazybreak). Koronaviruksen vuoksi toivomme kuintenkin välttämään käteismaksuja.

Manhattan toimittaa kaikkia ruoka- sekä lounaslistoilta löytyviä annoksia. Valmistamme myös toiveidenne mukaan ja haluamanne määrän itseannosteltavia ruokia, kuten liha- ja kasvispatoja, paistettua riisiä, keittoja jne. Toimitamme myös raaka-ainekokonaisuuksia, joista voit valmistaa itse aterian.


Valmistamme koko päivän sekä lounasta että a la carte -annoksia!

Päivän keittovaihtoehdot ovat joka päivä kermainen lohikeitto ja herkkusienikeitto pekonilla.

PVM Päivän lounas Päivän kala
Ma 25.5. Maksapihvit Grillattu lohi
Ti 26.5. Lasagne Grillattu lohi
Ke 27.5. Kana-kookos -curry Muikut
To 28.5. Sveitsinleike Kampela
Pe 29.5. Oskarinhärkä Grillattu lohi

Tilaa kotiinkuljetus numerosta 040-560 0974. Kuljetamme ruokia noin kolmen kilometrin säteellä. Ennakkoon tehdyt ja suuremmat tilaukset kuljetetaan sopimuksen mukaan pidemmällekin. Yli 30 euron tilauksiin kuljetus on veloitukseton. Pienemmissä tilauksissa kuljetusmaksu on 4,90€.
Älä unohda tilata juomia ja jälkiruokia. Jälkiruokavaihtoehdot löydät juomalistan viimeiseltä sivulta.


Olemme avoinna maanantaista perjantaihin 10.30-17.00 tai sopimuksen mukaan. Noutaessasi itse voit ostaa ruokajuomaksi mukaan myös loistavia erikoisoluita sekä siidereitä 😉


Tue toimintaamme ostamalla nyt lahjakortti ensi vuodeksi 2021.
50€ arvoisen lahjakortin saa nyt hintaan 40€ ja 100€ arvoisen kortin 75€.
Saat sähköpostiisi upean Kiitos tuestasi -diplomin, joka toimii lahjakorttina sekä maksuohjeet. Maksettu kortti on voimassa koko vuoden 2021. Mikäli Koronan vaikutukset näyttävät olevan ohi aiemmin, aikaistamme korttien käyttöönottoa, voimassaoloaikaa lyhentämättä.


Meillä on myös alkoholin ulosmyyntiluvat ja kylmästä löytyy oluita aina perus lagerista hedelmäisiin ipoihin ja happamiin soureihin. Siiderit ja lonkerot löytyy valikoimasta totta kai myös.


Toimitamme myös raaka-aineet valmiisiin ateriakokonaisuuksiin, jolloin voit valmistaa ruoan juuri silloin, kuin sinulle sopii.


31.5. asti voimassa olevien Offerilla-lahjakorttien aikaa on pidennetty 30.9. asti.


Kysymyksiä voit esittää joko puhelimitse 09-611 217
tai tällä lomakkeella (vastaamme mahdollisimman pian):